petkoangelov.bg
 Начало      За нас      Автопарк      Контакти 

За нас

За фирмата

”Петко Ангелов БГ” ЕООД е една от водещите транспортни компании в България. Предмет на дейността и са сухопътни превози в Европейския съюз и Турция.

Всички превозни средства от нашия автопарк отговарят на Европейските стандарти за международен транспорт.

”Петко Ангелов БГ” ЕООД притежава собствена гаражна площ от 30 000 м2, автомобилен сервиз, пункт за годишен технически преглед, както и автомивка.   Ремонтните халета се простират на площ от 800 м2 и са оборудвани със специализирана техника. Компанията поддържа технически екип и мобилен сервиз, осигуряващи 24-часова поддръжка на територията на страната и съседните държави.

Мисия

„Клиентът е на първо място“- за нас не е просто гръмка рекламна фраза. Моделът ни на работа е структуриран така, че да предоставим качествени транспортни решения, съобразени с Вашите индивидуални нужди и спецификата на Вашата дейност. 

Ние вярваме, че добрите резултати винаги са в резултат на добре обмислен и компетентно реализиран план. Затова сме на разположение за обсъждане и анализ на всяка стъпка от общия ни проект - от планирането до осъществяването му.

Какво отличава ”Петко Ангелов БГ” ЕООД?

Дългогодишен опит в дейността, прецизни и навременни решения, екип от доказани професионалисти и надеждна база, оборудвана с най-висок клас техника.

Истинският атестат за годините усърдна работа и постигнатите резултати обаче са успехите на нашите партньори и доверието, гласувано ни от редица водещи компании от цяла Европа.

Вярваме, че коректността и професионализмът при работата са ключови за изграждането на стабилни взаимоотношения и успешни дългогодишни партньорства.