EURO 6 влекачи

Собствен сервиз

Banner


Фирмата поддържа отлични икономически взаимоотношения и си сътрудничи с български и европейски компании.
”Петко Ангелов БГ” ЕООД извършва транспорт на всякакви видове товари, включително ADR, от България и Турция до всички европейски дестинации и обратно, както и вътрешно европейски превози между други страни от Европейския съюз. Основните направления на компанията са Англия, Бенелюкс, Испания, Франция, Италия, Германия, Австрия, Чехия и обратно до България, Турция и Гърция.


Всички автомобили отговарят на последните екологични и технологични изисквания, както и на най-новите Европейски стандарти за международен транспорт - ЧМР застраховка с разширено покритие за предвидена кражба на транспортираните стоки.
Фирмата притежава собствена гаражна площ от 30 000 м2, разположена на територията на град Пловдив, включваща ведомствена бензиностанция. Извън гаранционните поддръжки и ремонти се извършват в собствен автомобилен сервиз. Ремонтните халета са построени върху площ от 800 м2 и са оборудвани със специализирана техника. Компанията поддържа технически екип и мобилен сервиз, осигуряващи 24-часова поддръжка на територията на страната и съседните държави.

”Петко Ангелов БГ” ЕООД беше наградена от ICAP Bulgaria с наградата “TRUE LEADERS”.

 

Това е първата година, в която инициативата “TRUE LEADERS” отличи (не класира) компаниите покриващи едновременно следните измерими и обективни критерии за 2012 (по официално публикувани данни):

 

  • Са сред 300те най-печеливши компании по EBITDA"
  • Са увеличили броя на техния персонал (2012 спрямо 2011)
  • Са на първо място в техния сектор
  • Са c висок кредитен рейтинг (ICAP Credit Rating B2 – A1)
 
 
9001
18001
9001
14001
18001
 
Петко Ангелов БГ ЕООД пази Вашите лични данни в съответствие с Общия регламент за защита на личните данни (GDPR). Вижте повече в Задължителната информация за правата на лицата по защита на личните данни